Eerste afspraak – intake:  

Je kan contact opnemen via de telefoon (0615 631 739) of per email (info@huidtherapievanas.nl).

Wij werken uitsluitend op afspraak.

 Als je een afspraak hebt, neem dan plaats in de wachtkamer en daar wordt je door de huidtherapeut opgehaald. In de praktijk zal altijd eerst een kennismaking/intake plaatsvinden.

Tijdens dit gesprek bespreken we je hulpvraag/aandoening en je gezondheid. Ook stellen wij vragen over zaken die van invloed kunnen zijn voor het eventueel wel of niet behandelen. De te verwachten resultaten en de kosten/vergoeding zullen besproken worden. Daarna zullen wij met jou goedkeuring foto’s maken van het te behandelen gebied. Nadat alle mogelijkheden zijn besproken kan je kiezen voor een behandeling of je kan hier uiteraard nog over nadenken. Als we samen besluiten een behandeling te starten gaan we een behandelplan opstellen.

In sommige gevallen is een verwijzing nodig van de huisarts, als je deze (nog) niet hebt, zal ik je zo nodig vragen deze alsnog aan te leveren. Bij minderjarige cliënten vragen wij een ouder/verzorger aanwezig te zijn bij het eerste gesprek. Praat of versta je moeizaam de Nederlandse taal, dan kunnen wij je ook in het Engels te woord staan. Spreek je deze talen niet of moeizaam, dan vragen wij je een tolk of iemand mee te nemen om te vertalen. Bij onvolledige informatie is een behandeling starten niet verantwoord.

Klanttevredenheid: 

Vanuit de zorgverzekeraar zijn wij verplicht cliënten te enquêteren over de geleverde zorg. Dit is aan de orde als je voor vergoeding in aanmerking komt en hier gebruik van maakt. Daarnaast vinden wij dit van belang zodat wij onze zorg kunnen toetsen en waar nodig verbeteren, zo blijft u verzekerd van topzorg!

Zorgverzekeraar & vergoeding: 

Wil je weten of je behandeling voor vergoeding in aanmerking komt? In de polis staan alle vergoedingen vermeld, ook kan je hiervoor bellen met je zorgverzekeraar. Zo kom je niet voor onvoorziene kosten te staan. Bij veel zorgverzekeraars kunnen wij ook rechtstreeks facturen indienen zodat je de behandeling niet eerst zelf hoeft te betalen en terugvragen aan de zorgverzekeraar. Handig voor jou én voor ons.

Zekerheden:    

√ Contracten met alle zorgverzekeraars

√ Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)

√ Geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP)

√ Semh gecertificeerd