Graag stel ik me aan u voor!

Ik ben Nancy van As-van Dijkum en werk sinds 1997 als huidtherapeut in Heerenveen.

Ik woon ook in het mooie Heerenveen samen met mijn man en 2 dochters.

Mijn praktijk is een paramedische praktijk, waar je met een (huid)klacht makkelijk en graag naar toe gaat. Ik probeer je dan ook zo snel mogelijk te helpen. Bij Huidtherapie van As kun je terecht voor: Oedeemtherapie, Huidverbetering, Laserbehandeling en Compressiezorg. Mijn werkzaamheden zijn zeer divers. Elke behandeling is maatwerk en zoek ik naar een geschikte oplossing voor jouw (huid)probleem.

Ik heb met alle zorgverzekeraars een contract, waardoor ik vanuit mijn elektronisch beveiligd patiëntendossier rechtstreeks de behandelingen bij de zorgverzekeraar kan declareren.    

Missie                                                                                                                   

Mijn doel is om samen met jou op zoek te gaan naar een oplossing voor jou huidprobleem afgestemd op je individuele situatie. Ik geef deskundig, maar vooral eerlijk advies.

Doelgericht behandelen, kwaliteit, samen werken met andere disciplines, service, betrouwbare voorlichting en cliëntvriendelijkheid zijn mijn kernbegrippen. Ook zet in mij in voor mijn mooie beroep “huidtherapie”: 

* vanuit de ledenraad van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten,

* ben ik begeleider van de Kring Huidtherapie Friesland,

* kernteamlid PPN (Platform Paramedisch Netwerk) en vrijwilliger bij NL-net.

 Visie                                                                                                         

Mijn praktijk is een plek geworden waar je met een (huid)klacht makkelijk en graag naartoe gaat. Een plek waar huidbehandelingen realistisch, comfortabel en deskundig worden uitgevoerd. De laatste ontwikkelingen worden direct in de behandelingen geïmplementeerd. Vanuit een heel fijn (para)medisch netwerk werk ik samen met verschillende disciplines.         Ik werk samen met de dermatologen van het ziekenhuis “Het Tjongerschans”, de thuiszorg, ergotherapie,fysiotherapie, huisartsen en collega huidtherapeuten. Hierdoor komt de zorg direct op de juiste plek wat in het voordeel is van de client.

Wil je weten of ik ook voor jou iets kan betekenen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak voor een gratis intakegesprek