Graag stel ik me aan u voor! Na 23 jaar heb ik, Nancy van As-van Dijkum, de stap gezet. Ik ga mijn werkzaamheden voortzetten vanuit mijn eigen praktijk.

En hoewel het natuurlijk spannend is, heb ik er vooral heel veel zin in! Met mijn praktijk wil ik een plek creëren waar je met een (huid)klacht makkelijk en graag naar toe gaat. Ik probeer je dan ook zo snel mogelijk te helpen! Bij Huidtherapie van As kun je terecht voor: Oedeemtherapie, Huidverbetering, Laserbehandeling en Compressiezorg. Mijn werkzaamheden zijn zeer divers. Elke behandeling is maatwerk en zoek ik naar een geschikte oplossing voor jouw (huid)probleem                                  

Wil je weten of ik ook voor jou iets kan betekenen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak voor een gratis intakegesprek. Ik heb contracten met elke zorgverzekeraar. Tevens werk ik met een elektronisch beveiligd patiëntendossier in een moderne praktijk met de nieuwste (laser)apparatuur.           

Missie                                                                                                                   

Met mijn jarenlange ervaring zet ik nu mijn werkzaamheden voort vanuit mijn eigen praktijk. Mijn doel is om samen met jou op zoek te gaan naar een oplossing voor jou huidprobleem afgestemd op je individuele situatie. Ik geef deskundig, eerlijk advies vanuit een nieuwe praktijk die voldoet aan alle eisen.Doelgericht behandelen, kwaliteit, samen werken met andere disciplines, service, betrouwbare voorlichting en cliëntvriendelijkheid zijn mijn kernbegrippen. Je hebt maar een huid, kies voor kwaliteit.

 Visie                                                                                                         

Met mijn praktijk wil ik een plek creëren waar je met een (huid)klacht makkelijk en graag naartoe gaat. Een plek waar huidbehandelingen realistisch, comfortabel en deskundig worden uitgevoerd. Ook wil ik dat Huidtherapie van As een vertrouwde praktijk wordt in Heerenveen, waarvan iedereen weet dat je eerlijk, deskundig advies krijgt en dat de laatste ontwikkelingen direct worden geïmplementeerd. Door te werken in een moderne praktijk wil ik voldoen aan de vraag van comfort en gemak. Hierdoor kan ik mijn ervaring meenemen in de toekomstige ontwikkelingen, waardoor oud en nieuw heel mooi samen gaan     


Nancy van As Huidtherapeute