Soms hoeft er niet echt iets specifieks behandeld te worden in de huid, maar kan je huid wel een oppepper gebruiken. Tijdens de intake met huidanalyse kijk ik waarmee de huid  verbeteren en welke behandeling hiervoor geschikt is. Er zijn diverse mogelijkheden om de huid een zogeheten ‘boost’ te geven.                                                                                      

Een  peeling kan een uitstekende behandeling zijn om de huid te verbeteren. Er zijn verschillende mogelijkheden. Naast  microdermabrasie zijn er peelings op basis van fruitzuren waarbij er een dun laagje van de opperhuid wordt verwijderd, waardoor de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Oneffenheden zoals fijne lijntjes, grove poriën, kleurverschil en acne(plekjes) worden minder zichtbaar. Daarnaast kan je hiermee de huidveroudering wat vertragen. Je kunt de veroudering niet tegengaan.                                                              

De peeling wordt altijd afgestemd op jou huid en specifieke wensen.

Een  IPL-behandeling (of een toepassing van beiden) geeft ook een mooie huidverbetering. Een behandeling met laser en peeling stimuleert de doorbloeding en de elasticiteit van de huid en egaliseert de huid. Deze behandelingen zorgen voor een mooie frisse uitstraling! Ook deze behandeling wordt afgestemd op jou huid en jou huidwensen.