In verband met het coronavirus heeft Huidtherapie van As de volgende maatregelen getroffen om de veiligheid van alle patiënten en de medewerkers te kunnen waarborgen.

Wij vragen je rekening te houden met het volgende:

  • Kom als cliënt/patiënt alleen (je mag bij een eerste consult een ouder/verzorgende meenemen, mits van toepassing).
  • Kom maximaal vijf minuten voor je afspraak de praktijk binnen.
  • Was bij binnenkomst je handen in het toilet.
  • Neem een badlaken en handdoek mee.

 Bij klachten

  • Heb jij of een huisgenoot/gezinslid de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?   
  • Heb jij of een huisgenoot/gezinslid coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?                                                                                                  
  • Heb jij korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/ gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld? 

Heb je een of meerder vragen met ja beantwoord, dan kan je afspraak helaas niet doorgaan en vragen wij je om een nieuwe afspraak te maken.

Na vakantie

Ben je teruggekomen uit een (vakantie)gebied met een ‘rood’ of ‘oranje’ reisadvies, dan kan tot 2 weken na thuiskomst geen huidtherapeutisch consult plaatsvinden op de praktijk. Na deze 2 weken ben je weer welkom bij Huidtherapie van As. Wil je weten of je in een risicogebied bent geweest, kijk dan even op deze site: www.nederlandwereldwijd.nl/actueel/nieuws/2020/02/07/reisadviezen-voor-landen-of-gebieden-waar-het-coronavirus-is-gevonden

Ik vertrouw erop dat iedereen zich aan bovenstaande maatregelen houdt, zodat we met ons allen kunnen zorgen voor een veilige omgeving. Bedankt voor je begrip.

Met vriendelijke groet,

Nancy van As-van Dijkum

Categories:

Tags: