Curetex® is een uitgebreide lijn aan compressiehulpmiddelen voor onder andere het thoraxgebied. De bandages voor het bovenlichaam (oftewel drukhemden of vestjes) worden ingezet om oedeem (vochtophoping) te bestrijden in het borst, flank, buik, rug en schoudergebied. Het materiaal van deze producten is transparant en voelt vriendelijk aan. Curetex® is dankzij vele details en finesses makkelijk en comfortabel in gebruik.

De compressiebandages zijn makkelijk aan te trekken middels een haak-/oogsluiting of een ritssluiting, een stimulans voor zelfredzaamheid. Er zijn meerdere modellen beschikbaar voor het bovenlichaam. Er zijn diverse opties mogelijk: diepere halslijn, pockets voor prothese, verschillende cupgrootte en diverse sluitingen. De schouderbanden zijn standaard verstelbaar. Er zijn modellen geschikt voor dames en er is een model geschikt voor heren.

Wij kunnen u adviseren!

Voordelen:

Op recept te bestellen via de zorgverzekeraar (vanuit basisverzekering)Voelt als een tweede huidComfortabel en elegant in gebruikZachte en vlakke nadenEenvoudig aan te metenIn drie kleurenEenvoudig aan- en uittrekkenTe combineren met paddingmaterialen