Afspraak maken

Om een afspraak te maken kun je tijdens openingstijden telefonisch contact opnemen met de praktijk, via: 06-15 631 739

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via  info@huidtherapievanas.nl. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op!

Intakegesprek

De intake is gratis. Voor dit intakegesprek reserveren wij 45 minuten.  Tijdens de intake zullen wij vragen stellen d.m.v. een medische vragenlijst, advies geven en een behandelplan afstemmen op jouw huid.                                  

Ook de kosten en of de behandeling voor vergoeding in aanmerking komt worden besproken. Neem je medicijnenlijst en/of een verwijsbrief mee. 

Bij personen jonger dan 16 jaar, is de aanwezigheid van een ouder of voogd verplicht bij het intakegesprek. De intake is altijd inclusief een huidanalyse

Annuleren van de afspraak

Indien het niet lukt om je afspraak na te komen, vragen wij je om dit zo snel mogelijk telefonisch of per email door te geven. In dat geval kan de gereserveerde tijd soms nog gebruikt worden om iemand anders te behandelen.  

Wanneer je niet op de afspraak verschijnt, of minder dan 24 uur voor aanvang afmeldt, dan worden er kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen minimaal €20,00 De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet!!